Zavod za obnovu Dubrovnika, kao glavni kordinator za provedbu Plana upravljanja svjetskim dobrom UNESCO-a  “Starim gradom Dubrovnikom”, uputio je poziv na Izbornu skupštinu vijećnicima Gradskog kotara Ploče iza Grada na kojoj će se izabrati jedan predstavnik ovog Gradskog kotara u Izvršni odbor Upravljačke komisije Plana upravljanja.

Skupština će se održati u ponedjeljak, 27. veljače 2023. godine u 09:00, u zgradi DURE, Branitelja Dubrovnika 15,  sala u prizemlju.

Ovaj izbor se održava zbog činjenice da su održani  izbori za članove vijeća mjesnih odbora i gradskih kotareva te  s obzirom da u radu Izvršnog odbora Upravljačke komisije Plana upravljanja svjetskim dobrom UNESCO-a „starim gradom Dubrovnikom” sudjeluju predstavnici vijeća GK Grad, Pile – Kono i Ploče Iza Grada, te zajednički predstavnik GK Lapada, Montovjerne i Gruža.

Stoga je neophodno da se, po provedenom postupku konstituiranja vijeća, odabere predstavnik novo konstituiranih vijeća gradskih kotara u Izvršni odbor.

Na prijedlog Gradonačelnika, predstavnika će imenovati Gradsko vijeće.

Kao i u prethodnom postupku izbora, pomoć i organizaciju pružit će Zavod za obnovu Dubrovnika i Dubrovačka razvojna organizacija DURA.

Za sudjelovanje u radu Izvršnog odbora Upravljačke komisije Plana upravljanja članovi ne primaju naknadu.

 

Poziv za Izbornu skupštinu Gradskog kotara Ploče iza Grada