Androvićeva 3, ex Art Studio Stanić
Androvićeva 3, ex Art Studio Stanić

The building is a single-storey house with flat roof of irregular ground floor.

During 2009 the works were done on constructive renovation on the basis of project's documentation done in 2008. By decision of the City government the building will be arranged for a medical clinic of primary health care.

From west side it leans against the neighbouring building of the Natural-Science Museum, on the south it leans against the supporting wall of the neighbouring garden and its east side is opened by the facade to the blind passage between two buildings. The main north facade faces the street Androvićeva and has three doors' openings and one window opening. Each opening has a light placed in the middle of the door lintels above.

Masonry and ceiling construction indicate its recent origin of the second half of the 19th century. Last two decades the building was not in use, it was in ruins and the ceiling's construction threatened to fall down.

During 2009 the works were done on constructive renovation on the basis of